Gallery view List view Kaart

Lokeren

€ 279 000

Instapklare HOB met 3slpk & magazijn/garage te Lokeren

Deze halfopen bebouwing heeft een grondoppervlakte van 685m² en is centraal gelegen nabij E17 (Gent/Antwerpen). Wandelliefhebbers kunnen terecht in de groene omgeving nabij het Molsbroek en Everslaarsbos. Noteer ook alvast het ruime…

Eksaarde

€ 349 000

Residentieel gelegen open bebouwing met 4 slpk in Eksaarde

Ben je op zoek naar een rustige, residentieel gelegen te renoveren gezinswoning met 4 slaapkamers, ruime oprit en tuin? Dan is deze ruime woning gelegen in het centrum van Eksaarde zeker een bezoek waard.

De ruime gezinswoning telt 4…

Sint-Pauwels

€ 465 000

Open bebouwing met polyvalente ruimte in rustige wijk te Sint-Pauwels!

Ben je op zoek naar een uitstekend gelegen villa met aparte garage en polyvalente ruimte via aparte ingang in Sint-Pauwels/Sint-Niklaas? Lees dan zeker even verder.

Deze open bebouwing is gelegen nabij het centrum van…

Lebbeke

€ 399 000

Nieuwbouwwoning (2023) met 3 slpk & tuin te Lebbeke

Ben je op zoek naar HOB nieuwbouwwoning met zonnige tuin te Lebbeke? Lees dan zeker even verder. De woning wordt volledig afgewerkt en instapklaar verkocht met eigen keuze verdere afwerking voor de snelle beslisser!

Deze nieuwbouwwoning…

Moerbeke

€ 439 000

Instapklare villa met 3 slpk & prachtige tuin te Moerbeke

Ben je op zoek naar een uitstekend gelegen OB met inpandige garage en grote tuin in Moerbeke? Lees dan zeker even verder.

Deze open bebouwing is gelegen nabij het centrum van Moerbeke en op korte afstand van scholen, winkels en openbaar…

De Klinge

€ 214 000

IN OPTIE!

Deze woning is voorzien van een zij-poortje en vernieuwd, geïsoleerd dak! De woning beschikt over twee slaapkamers en een badkamer en heeft een perceelsoppervlakte van 228m².

De woning heeft een energieprestatiecertificaat (EPC) met een…

Lebbeke

€ 289 000

Nieuwbouwwoning wind-waterdicht te Lebbeke

Ben je op zoek naar HOB nieuwbouwwoning wind-waterdicht met zonnige tuin te Lebbeke? Lees dan zeker even verder. De woning wordt wind- en waterdicht verkocht met eigen keuze verdere afwerking.

Deze nieuwbouwwoning (2023) is zeer centraal…

Lokeren

€ 225 000

Opbrengsteigendom met 3-slpk in centrum Lokeren

Ben je op zoek naar een centraal gelegen gezinswoning met 3 slaapkamers op wandelafstand van winkels? Dan is deze instapklare woning gelegen in het centrum van Lokeren zeker een bezoek waard.

De 3 slaapkamers, de wandelafstand tot de…

Lokeren

€ 199 000

Instapklare 2-slpk woning met tuin te Lokeren

Ben je op zoek naar een centraal gelegen, energiezuinige woning met 2 slaapkamers en tuin? Dan is deze rustig gelegen, instapklare woning gelegen in het centrum van Lokeren zeker een bezoek waard.

De wandelafstand tot de Markt en de…