Sponsoring

Het nieuwe voetbalproject is heel aantrekkelijk voor lokale en dynamische ondernemers. Zaakvoerder Philippe Florizoone, oud-jeugdspeler van Sporting Lokeren, twijfelde geen moment om zich de komende 3 jaar aan de club te verbinden met de nodige visibiliteit en ondersteuning. De logo-kleuren van deze jonge onderneming zijn alvast een mooie match met onze clubkleuren. Ben je op zoek naar een woning, of wens je een woning te verkopen? Alle info op https://www.woonhoekvastgoed.be/, Durmelaan 24 in Lokeren, 09 310 77 07
WOONHOEK VASTGOED nieuwe mooie partner voor KSC Lokeren-Temse!
Woonhoek vastgoed nu ook in de Zondagskrant! 
Door de snelle groei van ons kantoor, trachten wij ons werkgebied uit te breiden naar het volledige Waasland. 
In samenwerking met de Zondagskrant zorgt dit voor extra publiciteit en naamsbekendheid.
Voor een overzicht van ons aanbod: https://www.woonhoekvastgoed.be/te-koop
Sponsoring Zondagskrant WOONHOEK VASTGOED
Woonhoek vastgoed is nu ook officieel partner van de Lokerse Feesten! 

De 47e editie vindt plaats van vrijdag 5 augustus tot en met zondag 14 augustus 2022 & brengt een mix van Belgische en internationale artiesten.
Om de marktpositie te verstevigen in Lokeren is Woonhoek vastgoed voor het eerst ook sponsor van dit evenement.
Met meerdere banners en publicatie op de lichtstraat is ons kantoor visueel meteen te herkennen in de Lokerse feeststraat. 
 
Sponsoring Lokerse Feesten 2022 WOONHOEK VASTGOED
Voor de komende 4 jaar zullen wij terug te vinden zijn in jouw favoriete winkelketen Albert Heijn Lokeren & Carrefour Lokeren. 

Deze 2 supermarktketens zijn strategisch gelegen in Lokeren-Noord & Lokeren-Zuid waardoor een groot doelpubliek kan worden aangesproken. 
Met deze sponsoring willen we nogmaals onze naamsbekenheid extra in de verf zetten. De publiciteit is 2-delig. Wie goed kijkt kan aan de binnenkant
door middel van een QR-code een kortingscode terugvinden. Handig voor wie er net over nadenkt zijn woning te verkopen! 
Sponsoring winkelkarren Albert Heijn & Carrefour WOONHOEK VASTGOED
Tour de la Brosse is een wielerwedstrijd die gereden wordt van Belgie naar Frankrijk en dit in 4 dagen van 7 september tot en met 10 september 2022.
Deze rit qua publiciteit 4x in de Belgische kranten verschenen ( waaronder het Nieuwsblad en het Laatste Nieuws ) en ook in Frankrijk haalden het verschillende kranten waaroden  Le Journal du Centre.
Met deze sponsoring hopen wij ook om zowel in binnen-als buitenland enige naamsbekendheid te verwerven.
 
Sponsoring wielerwedstrijd Tour de la Brosse WOONHOEK VASTGOED
De bewoners in het woonproject Villa Vief in Lokeren hebben sinds deze week ook een eigen Villa Vief Mobiel ter beschikking. Sponsors zorgden ervoor dat de jongeren hun verplaatsing met een speciaal voertuig kunnen doen.

Villa Vief vzw is een woonproject in Lokeren, opgericht door een aantal ouders van kinderen met een matig verstandelijke beperking. Het doel is om er voor te zorgen dat de kinderen in een eigen huis met de nodige begeleiding zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen. Woonhoek vastgoed is dan ook zeer blij mee deel te kunnen uitmaken van de sponsoring zodat deze kinderen hun eigen vervoer van en naar school hebben. 

 

Sponsoring Villa Vief Lokeren