Wie zijn wij?

DROOM. KOOP. WOON.

Dromen over jouw eigen stek is tof, maar bij het (ver)kopen van je eigen thuis komt heel wat kijken. Om welke reden dan ook: de verkoop van jouw eigendom vraagt om een goede aanpak. Kwestie van te weten wat je allemaal te wachten staat, begeleiden we jullie graag verder van A tot Z. Een hele geruststelling dat je er dus niet alleen voor staat. Dit is werkelijk de start van -de verkoop van- je woondroom.
 

WIE IS WOONHOEK

Woonhoek is een verhaal van een toegewijde vastgoedondernemer die reeds jaren in het vak een ruime bagage aan marktkennis en ervaring met zich meedraagt. Het Woonhoek vastgoedteam telt samen meer dan 10 jaar ervaring in de vastgoedmarkt.

Nadat hij jarenlang verantwoordelijk was voor de regio Waasland en omstreken bij een internationale groep voor vastgoedmakelaars, besloot Philippe vanuit een eigen visie de vastgoedmarkt in het Waasland nieuw leven in te blazen.

Philippe
"Transparantie en correct advies blijven sleutelwoorden voor een succesverhaal. Onze ambitie is om op basis van een gezonde groei een referentie te worden in ons werkgebied." Gratis schatting van uw eigendom!
Philippe
Lynn
"Het uitbouwen van langetermijnrelaties is voor ons zeer belangrijk en dit gebasseerd op professionaliteit, betrouwbaarheid en eerlijkheid."
Lynn
Laurens
"De beste investering in je leven, daar kun je in wonen. Laat je woning dus professioneel verkopen aan de beste prijs! De sleutel van een succesverhaal wordt verkregen door jouw eigendom te laten uitblinken. Laat dit net het grootste kenmerk zijn van mezelf en het sterk “merk” WOONHOEK."
Laurens

 

ONZE AANPAK

Voor raad over de verkoop van jouw eigendom ben je bij ons aan het juiste adres. Jij bent diegene die beslist, maar je zult perfect weten wanneer je de beste beslissing maakt.
 
Service en klantgerichtheid staan in onze volledige dienstverlening centraal en dit vanaf het eerste contact met onze klanten. Hoe pakken wij dit aan:
 
Waardebepaling
  1. Waardebepaling
De eerste kennismaking met jouw thuis. Tijdens het eerste plaatsbezoek toetsen we de verschillende parameters van jouw eigendom (locatie, bouwjaar, staat, oppervlakte,...). We maken een juiste en objectieve waardebepaling wat de eerste stap is bij de tekoopstelling.
 
Verkoopdossier
  1. Verkoopdossier
Wij zorgen voor de volledige samenstelling van wettelijke documenten en attesten die vereist zijn bij de verkoop. Zo kunnen we geïnteresseerden correct en volledig informeren. Woonhoek vastgoed staat in voor het aanvragen van het kadastraal uittreksel, bodemattest, uittreksel plannen- en vergunningenregister, energielabel, attest van elektrische keuring, keuring stookolietank en inlichtingen syndicus.
 
Voorstelling pand
  1. Voorstelling pand
Een eerste goede indruk maak je geen tweede keer! Daarom is het uiterst belangrijk jouw pand zo aantrekkelijk mogelijk te maken tussen het enorme aanbod. We bepalen samen hoe we jouw pand in de kijker zullen plaatsen. Dit kan aan de hand van professionele foto’s of een 3D-virtueel video en een gedetailleerde omschrijving.
 
Publiciteit
  1. Publiciteit
Via verschillende kanalen stellen we jouw pand voor aan potentiële kandidaten. Dit gaat van publiciteit ter plaatse, online zoekertjes op verschillende vastgoedsites, onze eigen website als op social media. Ons eigen klantenbestand wordt automatisch op de hoogte gebracht via gerichte mailings.
 
Bezoeken
  1. Bezoeken
Samen met jou bekijken we hoe we best de afspraken inplannen. Kiezen we voor aangekondigde bezoekdagen, aparte bezoeken of liever tijdens het weekend? De kandidaat-kopers worden door ons professioneel begeleidt en ontvangen na de rondleiding een gedetailleerde folder specifiek op maat van jouw pand.
 
Onderhandelen
  1. Onderhandelen
Wij nemen de onderhandelingen in een open communicatie met onze eigenaars. Elk bod wordt voorgelegd en besproken. Onderhandelen omvat namelijk meer dan enkel de prijs. Wat met een opschortende voorwaarde? Zijn roerende goederen inbegrepen? Dit alles behoort ook tot ons takenpakket om je hierin te adviseren.
 
Overeenkomst
  1. Overeenkomst
De onderhandelingen zijn afgerond en er is een akkoord gesloten tussen koper en verkoper, dus zorgen wij voor de opmaak van een onderhandse verkoopovereenkomst (=compromis). Na akkoord van beide notarissen worden beide partijen bij ons uitgenodigd op het kantoor voor ondertekening.